PREVIEW Beeld Nov07&08 DL GLORIOUS BODIES F Jonas Vermeulen PF2 NEW

Glorious Bodies

Circumstances - Piet Van Dycke

Hoe transformeren de meest perfecte lijven?

Theater De Landing language no problem Bestel
Meer info

Glorious Bodies werpt op een bijzondere manier licht op het proces van veroudering. Iets wat ons allemaal overkomt, nu, op dit moment.

[Language No Problem, for English see below]

Glorious Bodies is een fysieke, ontroerende en hoopvolle circus- en dansvoorstelling over de draagkracht van ons lichaam. Over zien en gezien worden, over de grens tussen klassiek en hedendaags circus met zes acrobaten tussen de 56 en 68 jaar met een verleden in het klassieke(re) circus. Circushistorie gearchiveerd in het lichaam.

Het verouderingsproces bijzonder belicht
Ouderdom/veroudering is nog steeds een taboeonderwerp in onze samenleving en al zeker binnen de circuswereld. Net zoals topsporters, stoppen de meeste acrobaten na een bepaalde leeftijd met intensief te trainen. Hoe transformeren de meest perfecte lijven? Kan je als mens ooit vrede sluiten met je eigen lichaam? Kan je volledig in harmonie zijn?

Glorious Bodies werpt op een bijzondere manier licht op het proces van veroudering. Iets wat ons allemaal overkomt, nu, op dit moment.

De voorstelling vertrekt vanuit partneracrobatiek en beweging. Het doorbreekt clichés rond de oudere generatie. Een impressionante, charmante en humoristische voorstelling die laat zien tot wat de mens en het menselijk lichaam in staat is en daar staat duidelijk geen leeftijd op.

Deze voorstelling vindt plaats op onze nieuwe locatie De Landing:

  • Adres: Uilenstede 106 - 1183 AM Amstelveen.
  • Parkeren rond studentencampus Uilenstede is vanaf 18.00 uur gratis.
  • De Podiumpas is niet geldig op onze locatie De Landing.
Theater De Landing language no problem Bestel

Ook te zien op:

Theater De Landing Bestel

Prijzen

Normaal
€ 19,50
CJP
€ 17,50
Student
€ 9,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Piet Van Dycke (concept en choreografie), Kris Auwers (muziek)
Spel Winfried Deuling, Astrid Schöne, Det Rijven, Thorsten Bohle, Paul Griffoen en Johannes Fischer
Website circumstances.be
Ik wil Iets nieuws ontdekken, Language no problem
  • English

    Glorious Bodies is a physical, moving, and hopeful circus and dance performance about the carrying capacity of our bodies, about seeing and being seen, about the boundary between classical and contemporary circus with six acrobats aged between 53 and 67 with a past in classical circus. Circus history archived in the body.