20230911 163313

Over Theater De Landing

Het theatergebouw op studentencampus Uilenstede is vanaf nu onder de naam De Landing geopend! We maken er een nieuwe, bruisende, culturele hotspot van voor jong en cultuurminnend Amstelveen.

Het theater wordt een broedplaats voor o.a. studenten en nieuwe makers. Zo komen er eigen producties, Language No Problem voorstellingen voor internationale studenten en expats (dans, nouveau cirque) en andere culturele activiteiten voor en door studenten. De Landing zal dan ook een echte ontmoetingsplek worden voor Amstelveners met diverse achtergronden.

Waarom De Landing?
De naam voor het gebouw is ontstaan uit het idee dat studenten op Uilenstede vaak voor het eerst echt landen; het is hun eerste thuis na het verlaten van het ouderlijk huis. Ook voor jonge theatermakers zal het een plek worden om voor het eerst te kunnen landen en ideeën uit te werken, om op een later moment weer de vleugels uit te slaan naar andere plekken. Bekijk hier het filmpje van de kick-off bijeenkomst.

De ruimtes die bij het theatergebouw horen zijn ook te huur, bekijk hier alle mogelijkheden of neem contact op via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl

Achter de schermen