108 Buiten

Kantoorruimtes en studio's

Vanaf dit jaar ontfermt Schouwburg Amstelveen zich over het theatercomplex op studentencampus Uilenstede. Om er onder de naam De Landing een nieuwe culturele hotspot van te maken, die bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge makers en nieuw publiek op het gebied van podiumkunsten.

Samenwerking met de relevante stakeholders binnen Uilenstede is daarbij het sleutelwoord. Met huidige en toekomstige bewoners, met gebruikers en bezoekers van het gebied, maar ook met andere culturele instellingen in Amstelveen en daarbuiten, waaronder het Amsterdamse Bostheater.

De mogelijkheden

De Landing is gevestigd in Uilenstede tussen de studenten, net onder Amsterdam en op loopafstand van de halte van tram 5 en 25. Het gebouw bestaat uit een theaterzaal met 240 stoelen, zes muziekstudio’s en negen repetitie-/leslokalen. 

Van deze negen repetitie-/leslokalen liggen er vier op de eerste verdieping welke wij als studio gaan verhuren voor kortere periodes. Dat kan van een dagdeel tot een aantal maanden. Op de begane grond liggen de andere vijf ruimtes waarvan we een broedplaats gaan maken voor vaste huurders. 

Het is mogelijk om een hele ruimte te huren, maar ook kunnen kantoren worden gedeeld. Eén ruimte willen we inrichten voor met name jonge makers, waarbij het mogelijk is om een losse kantoorplek te huren. De vijf ruimtes liggen aan een algemene ruimte met een keuken en toiletten, waar ontmoeting tussen alle gebruikers van het pand centraal staat. Het is het idee dat de precieze invulling van de ruimtes mede door de bewoners wordt bepaald en niet alleen door ons wordt ingevuld.

Voorstellingen

Op dit moment zijn de kantoorplekken en (repetitie)studio’s al te huur. Vanaf het nieuwe jaar kunnen ook de muziekstudio’s gehuurd worden en gaan we in De Landing voorstellingen programmeren. We richten ons hierbij op jongeren, studenten en natuurlijk andere cultuurliefhebbers die zin hebben in een avondje uit. Ook zullen we voor anderstaligen dans en nouveau cirque-voorstellingen gaan programmeren. Naast programmeren bieden we productiehuisfaciliteiten voor (jonge) makers uit diverse disciplines.

Te huur

We zijn dus op zoek naar vaste huurders die zich bezighouden met podiumkunsten (in de ruimste zin van het woord) en die graag willen meebouwen om van deze plek een bruisende culturele hotspot te maken! Voor organisaties of makers die zich ook richten op de buurt hanteren wij extra kortingen.

Flyer

Klik hier voor de verhuurflyer of hier voor alle specificaties van de kantoorruimtes en studio's.

Overleggen over de mogelijkheden?

Heb je interesse, neem dan contact met ons op via info@delanding.nl.

20231002 150705
Algemene ruimte

 

20231002 150551
Voorbeeld kantoorruimte 1

 

20231002 151439
Voorbeeld kantoorruimte 2

 

108 Buiten
Gevel gebouw kantoren en studio's

 

20231011 100809
Vergaderruimte

 

20231011 095857
Foyer De Landing

 

Feniks 3
Voorbeeld studio 1